Logotype. för SLS AB.

Ammoniak / CO2, Kylaggregat
Ramaggregat eller containeraggregat, 10kW eller 10MW, kryssningsfartyg eller oljeplattform? Ur Ledorden Kvalite – Miljö – Flexibilitet – Footprint har SLS under 20år format en produktlinje som erbjuder allt från de enklaste till de mest avancerade lösningarna inom kyl- och värmepumpsindustrin. Ramaggregat eller containeraggregat, 10kW eller 10MW, kryssningsfartyg eller oljeplattform. Syntetiska köldmedium förekommer i våran tillverkning om kunden har detta som ett specifikt krav men NH3 och CO² är det köldmedium som står för den största delen av vår tillverkning och det vi förespråkar i alla lägen.

Kylaggregat

Ramaggregat för montage i maskinrum utgör den verkliga kärnan av vår verksamhet och är vår absoluta spetskompetens. Aggregaten är 100% anpassade efter kundens specifika önskemål som kan vara allt från ett extremt Footprint, höga effektivitetskrav, specifika krav på mjukvara eller något så enkelt som lågt pris. Tillverkande industri, livsmedelsindustri, processkyla, ishall, fjärrkyla, fryslager osv. är typiska exempel på applikationer som är ständigt återkommande i vår produktion.

Containeraggregat

Portabelt maskinrum som enkelt flyttas och transporteras världen över. Saknas det plats i de befintliga lokalerna eller om kylmaskinen behöver flyttas efter en tid, då faller valet allt oftare på ett platsbyggt aggregat i container. Containern anpassas efter anslutande rör och kablar för att optimeras för den specifika uppgiften. Allt som oftast placeras kylare för aggregatet på taket för att minimera aggregatets Footprint. Lätta och snabba att transportera över hela världen då formatet Tillverkande industri, livsmedelsindustri, processkyla, ishall, fjärrkyla, fryslager osv. är typiska exempel på applikationer som kommit att i allt större utsträckning välja en containerlösning av utrymmesskäl eller för att det helt enkelt är billigare än att bygga ett nytt maskinrum.

Offshore

Ramaggregat eller containeraggregat, 10kW eller 10MW, kryssningsfartyg eller oljeplattform. Alla typer av kylaggregat tillverkas även till den marina marknaden och anpassas även här till 100% efter kundens önskemål.

Butikskyla

Här faller valet på CO²
Inom butikskyla tillverkar SLS till 100% aggregat med CO² köldmedium. Butikskylan är den mest standardiserade delen av SLS verksamhet. Likvärdig med den övriga tillverkningen byggs aggregaten fortfarande efter kundens specifika krav, detta för att inte spilla dyrbar plats i maskinrummet eller överdimensionera kylbehovet med förutbestämda effektsteg. Ju närmare perfekt vi kommer desto mer pengar tjänar kunden.

Copyright © 2018 SLS Kyla Värme Energi AB. Alla rättigheter reserverade ~ Hemsida skapad av Sconmedia.