Logotyp för SLS AB.

Karriär
SLS är den svenska aggregat och värmepumpstillverkaren. Under många år av utveckling tillverkar vi idag miljövänliga och samtidigt mycket energieffektiva maskiner. Vi är med från planeringsstadie till installation och drifttagning. Vi vill skapa trygga kunder och att SLS blir ett naturligt val. Vi tillverkar moderna anläggningar, har kompetenta och engagerade medarbetare samt en dynamsik miljö. Detta gör att det skapas en intern växtkraft som ger goda förändrings och förbättringsmöjligheter. Vårat sätt att arbeta återspeglas i vår breda och kreativa maskintillverkning som vi är stolta över.Projektledare

SLS är en av Sveriges största kylaggregatstillverkare/värmepumpstillverkare och kurvan pekar uppåt. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar på kylanläggningar/ värmepumpar. Från tillverkning av maskiner till platsinstallationer. Mestadels arbetar vi mot den Svenska marknaden, men intresset av våra produkter har visat sig vara intressant för utlandet. Vi har mångårig erfarenhet inom projektledning av platsinstallationer av aggregat och värmepumpar samt stora rörinstallationsarbeten. SLS erbjuder både helhetslösningar eller delar av dessa.


Om tjänsten

Ett stimulerande arbete där du har stora möjligheter att påverka din arbetsroll. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som projektledare att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. I rollen som projektledare hos oss arbetar du administrativt med samordningen för samtliga. Du ansvarar för att säkerställa den administrativa hanteringen i projekten från utkastförfarande till eftermarknad. I arbetsuppgifterna ingår bland annat upphandling och genomförande av projektering, upphandling av entreprenad, granskning av ritningar och uppföljning i samtliga projekt. Du ansvarar också för den löpande dialogen med entreprenörer i samtliga projekt och den löpande uppdatering som krävs i dokumentation.


Din profil

Kompetenskrav. Vi vill att du har mångårig erfarenhet som projektledare av en liknande verksamhet där framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat finns dokumenterade. Du är som person driven och affärsmässig. Med en administrativ talang är du strukturerad i ditt arbete. Du är ansvarstagande i dina projekt och har förmågan att avsluta projekt i rätt tid, rätt omfattning och till rätt budget. Du är tydlig och noggrann och lämnar ingenting åt slumpen. Du är positiv och trivs i en dynamisk miljö med höga krav på dig att kunna arbeta självständigt. Du är upplevs som kommunikativ och med stor social förmåga i ditt sätt att hantera olika typer av människor. Du uttrycker dig väl i Svenska och engelska. Övriga språk är meriterande. Goda kunskaper i Office och är van att arbeta med rapportering/ dokumentering och statistik.


Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna är heltid och tillträde snarast. Skicka ditt CV och personliga brev till e-post chiller@slsab.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Svetsare/montör

SLS i Norrköping är inne i en tillväxtfas och behöver fler engagerade medarbetare. Just nu behöver vi Aggregat och Värmepumpssvetsare till tillverkningen. SLS tillverkar specialanpassade kylmaskiner efter kundens önskemål vilket gör att varje kylmaskin är unik och helt anpassad efter kundens kyl/ värmebehov. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö i högt tempo med goda utvecklingsmöjligheter. Kompetenskrav och personliga egenskaper: Vi söker en driven person med god erfarenhet av industrimontage och rörmontage till vår tillverkning.

Tjänsten omfattar tillverkning och montage av kylaggregat och värmepumpar som bland annat innefattar tillverkning av ramkonstruktioner, tryckkärl samt rörinstallation av inköpta komponenter.

Vi söker dig som är en arbetsvillig och självgående person. Du ska tycka om att arbeta både självständigt och i grupp. Din arbetsmoral är hög och du är mån om att leverera med hög kvalitet. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo där det ena projektet ofta skiljer sig mot det andra. Arbetet förläggs till största del på SLS tillverkning i Norrköping men flexibilitet för insatser på plats hos våra kunder kommer också ingå i din tjänst.Du ska behärska ritningsläsning fullt ut samt ha god förståelse för P&ID-scheman som utgör grunden för vår tillverkning. B-körkort, Svenska i tal och skrift.


Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan! Skickas till chiller@slsab.se